Inrichting

Comfort

Een barrière vrije en volledig uitgeruste luxe 6 persoons vakantievilla waar u zich vanaf het moment van binnenkomst thuis zult voelen en heerlijk kunt relaxen en weer tot u zelf kunt komen. Roken is niet toegestaan. Honden worden niet toegelaten.

 

Tuin en uitzicht

Elke slaapkamer heeft een mooi uitzicht op de natuur. De woonkamer en wintertuin, met toegang tot het grote terras en de prachtig aangelegde tuin, hebben een overweldigend vrij uitzicht op de omgeving en op de Walholzkirche uit de 12e eeuw. 

Infrarood sauna

Naast de woning is een infrarood sauna beschikbaar (optie) in het  saunahuis met eigen kleedruimte, een zitgedeelte, een buitendouche alsmede een eigen terras met ligstoelen. 

Heerlijk om te ontspannen na een vermoeiende dag.

Badkamers

Het huis beschikt over 2 badkamers. De gastenbadkamer heeft een douche, een badmeubel en een toilet. De hoofdbadkamer heeft een douche, een badmeubel, een toilet en een whirlpoolbad.

Daarnaast beschikt de woning over een gastentoilet. Een wasmachine en droogtrommel zijn gratis beschikbaar.

 

Slaapkamers

De 3 slaapkamers hebben alle zicht op de omgeving en beschikken o.a. over een kaptafel (2 slaapkamers) en een 2 personen bed. De hoofdslaapkamer heeft ook televisie. Alle kamers bieden voldoende privacy. De hoofdslaapkamer geeft via een glazen schuifdeur direct toegang tot de wintertuin.

Beddengoed en het keuken linnen zijn na betaling bij de huursom beschikbaar. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.

Bakker, slagerij en supermarkten

Deze vindt u allen in Morbach. De supermarkten (ReWe, Aldi, Lidl en Wasgau) liggen allen bij elkaar. Lidl,  ReWe en Wasgau hebben een eigen bakkerij. De slagerij vindt u in het centrum van Morbach. 

In Hunolstein (schuin tegenover de Villa) kunt u bij de lokale jachtopziener wild (ree en wildzwijnkopen). Er staat een bord in de tuin.

 

 

 

Parkeren

Er zijn 2 gratis parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein van de Villa.

Schoonmaak

Na uw verblijf wordt de schoonmaak door ons verzorgd. U dient de woning bezemschoon op te leveren, de afwas op 60 graden  gewassen en opgeruimd te hebben en het beddengoed af te halen en in de daarvoor bestemde wasmand te bergen.

 

Gratis Wifi

Gratis Wifi (glasvezel) is in de hele woning beschikbaar.