Prijzen

Villa Hunsrück is te boeken in de periode van 2  april  tot 1 november. In uitzonderingsgevallen en voor speciale gelegenheden kunt u, op aanvraag, tussen 15 november r en 6 april de Villa huren.

In het hoogseizoen (juli en augustus) kan uitsluitend voor minimaal 7 dagen worden geboekt. Buiten het hoogseizoen seizoen geldt een minimale boekingsperiode van 5 dagen. De Villa is volledig ingericht voor het gebruik van maximaal 6 personen. Honden zijn in de Villa niet toegestaan. Evenmin mag er gerookt worden in de Villa. 

 

De huurprijs van de Villa bedraagt € 155,00 per dag.  Inbegrepen in de huurprijs: huur vakantiewoning, belastingen, energie, water, keukenlinnen  en internet (glasvezel).

Niet inbegrepen in de huurprijzen zijn: Verplichte huur van handdoeken- en beddengoedpakket (€ 60,00 per boeking). De kosten van de eindschoonmaak bedragen € 90,00 per boeking.

 

Vanaf heden kunt u bij ons , tegen vergoeding, uw elektrische auto opladen. Vraag naar de tarieven bij uw boeking. 

Bij gebruik van deze optie wordt een voorschot van het geschat verbruik in rekening gebracht. 

 

De sauna kan worden gehuurd voor € 32,50 per keer. Dient ter plekke geregeld te worden bij de lokale vertegenwoordigster. 

De sauna wordt via het domotica systeem op afstand ingeschakeld en na 3 uur automatisch uitgeschakeld. Badjassen zijn te huur voor € 6,50 pp.

 

Op al onze boekingen zijn de huur-en algemene voorwaarden van toepassing. Door HIER te klikken kunt u de huur en algemene voorwaarden inzien en/of downloaden.

Betalingscondities: 50% van de huursom bij boeking. De boeking is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling.

De resterende 50% verhoogd met de waarborgsom (€ 200) dient 60 dagen voor aankomst betaald te zijn.

 

Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Eenmaal betaalde huursommen worden door ons, na een annulering niet terugbetaald, tenzij zich bijzondere pandemieën (bijv.  Corona) voordoen. In dit laatste geval overleggen we met u om een andere datum voor uw vakantie te vinden. Lukt dit niet, dan betalen wij u de koopsom terug onder inhouding van € 35 behandelingskosten.