Omgeving en de Villa

Het natuurpark Saar- Hunsrück en Het Hunsrück Hochwald Nationaal Park liggen tussen de Saar, De Rijn en de Moezel. Breng een bezoek aan de oude stad Trier, Idar Oberstein (bekend van de edelsteenslijperijen en het edelsteenmuseum), Bernkastel Kues, Neumagen-Drohn, Piesport of bezoek Burg Eltz te Wierschhem, Koblenz of Luxemburg.

TOT RUST KOMEN!

Na uw bezoeken kunt u bij de Villa heerlijk genieten in het whirlpool bad of in de infrarood sauna. Of geniet van het fenomenale uitzicht vanaf het terras, de woonkamer of de wintertuin van Villa Hunsrück.

Villa Hunsrück is een super de luxe en gezellig huis voor 6 personen gebouwd in 2016/2017. Inclusief wintertuin, heeft de barrière vrije woning een woonoppervlakte van 185 m2. Inclusief wintertuin, is de Villa gebouwd op een perceel van 2300 m2 met een groot terras, een prachtig aangelegde tuin en een groot speelveld. 

De woning is energiezuinig gebouwd incl. warmteterugwinning, warmtepompen en zonnepanelen. De Villa beschikt over een domoticasysteem, een centraal stofzuigersysteem  en een volledig ingerichte luxe keuken. De badkamer van de hoofdslaapkamer beschikt over een bad met whirlpool.

Kortom, we hebben er alles aan gedaan u een onvergetelijke vakantie te kunnen bezorgen. Wilt u dit niet missen, neem dan snel contact met ons op of stuur een email. ( info@villa-hunsruck.com)