Aanvraag reservering Villa Hunsrück


Prijs per nacht: € 144,00

Beddengoed € 55,00 per boeking

Eindschoonmaak € 85,00 per boeking

  

Groen = beschikbaar

Rood = niet beschikbaar

Kenmerken: 

  • Accommodatie voor maximaal 6 personen.
  • Grootte ( inclusief wintertuin) 185 m2
  • 3 slaapkamers met 3x 2-pers. bedden 
  •  Niet roken
  • Geen huisdieren

 


Meer informatie:  Boek de luxueuze en comfortabele Villa Hunsrück en neem een break in de Hunsrück en het Moezel gebied. U zult er geen spijt van krijgen!

In de prijs is inbegrepen: huurprijs, belastingen, energie, water, keukenlinnen, internet en satelliet TV.

OPTIONEEL: U kunt gebruik maken van de infrarood sauna voor € 32,50 per 3 uur gebruiksduur. Het gebruik van de sauna rekent u ter plaatste af met de lokale vertegenwoordigster of wordt, indien u dit wenst, ingehouden op de waarborgsom. De eindschoonmaak van de sauna is bij deze prijs inbegrepen. U kunt reserveren bij onze locale vertegenwoordigster. Deze schakelt de sauna via het domotica systeem op het door u gewenste tijdstip in. Na 3 uur wordt de sauna automatisch uitgeschakeld

Aanvullend zijn badjassen te huur voor € 6,50 per stuk. Hieronder is het wassen na uw vertrek inbegrepen.

 

Bij boeking dient 50% van de huursom en bijkomende kosten te worden voldaan. Na ontvangst van dit bedrag, ontvangt u een factuur met een betalingslink, hierna is uw boeking definitief.

 

De overige 50%, te verhogen met de waarborgsom van € 150, dient 60 dagen voor aankomst te worden voldaan. Ook hiervan ontvangt u een factuur.

 

Op al onze boekingen zijn de huur-en algemene voorwaarden van toepassing. Door hier te klikken kunnen u deze huur en algemene voorwaarden inzien en/of downloaden.

 

Sluit zelf een annuleringsverzekering af. Eenmaal betaalde huursommen worden door ons, na annulering, niet terugbetaald, tenzij zich bijzondere pandemieën (bijv.  Corona) voordoen. In dit laatste geval overleggen we met u om een andere datum voor uw vakantie te vinden. Lukt dit niet dan betalen wij u de koopsom terug onder inhouding van € 35,00 behandelingskosten. 

 

De Villa is geopend van 14 april tot 12 november.

 

Speciale verzoeken voor bijzondere aangelegenheden, uitsluitend in de periode van 12 November tot 14 april,

dient u via e-mail aan te vragen.