Aanvraag reservering Villa Hunsrück


Prijs per nacht: € 155,00

Beddengoed € 60,00 per boeking

Eindschoonmaak € 90,00 per boeking

  

Groen = beschikbaar

Rood = niet beschikbaar

Kenmerken: 

  • Accommodatie voor maximaal 6 personen.
  • Grootte ( inclusief wintertuin) 185 m2
  • 3 slaapkamers met 3x 2-pers. bedden 
  •  Niet roken
  • Geen huisdieren

 


Meer informatie:  Boek de luxueuze en comfortabele Villa Hunsrück en neem een break in de Hunsrück en het Moezel gebied. U zult er geen spijt van krijgen!

In de prijs is inbegrepen: huurprijs, belastingen, energie, water, keukenlinnen, internet en satelliet TV.

 

OPTIONEEL: U kunt gebruik maken van de infrarood sauna voor € 32,50 per 3 uur gebruiksduur. Het gebruik van de sauna rekent u ter plaatste af met de lokale vertegenwoordigster of wordt, indien u dit wenst, ingehouden op de waarborgsom. De eindschoonmaak van de sauna is bij deze prijs inbegrepen. U kunt reserveren bij onze locale vertegenwoordigster. Deze schakelt de sauna via het domotica systeem op het door u gewenste tijdstip in. Na 3 uur wordt de sauna automatisch uitgeschakeld.

Aanvullend zijn badjassen te huur voor € 6,50 per stuk. Hieronder is het wassen na uw vertrek inbegrepen.

 

OPTIONEEL ( NIEUW)  : Vanaf heden kunt u bij ons, tegen vergoeding, uw elektrische auto opladen. Vraag naar de tarieven bij uw boeking. Bij gebruik van deze optie wordt een voorschot van het geschat bedrag in rekening gebracht. 

 

Bij boeking dient 50% van de huursom en bijkomende kosten te worden voldaan. Na ontvangst van dit bedrag, ontvangt u een factuur met een betalingslink, hierna is uw boeking definitief.

 

De overige 50%, te verhogen met de waarborgsom van € 200, dient 60 dagen voor aankomst te worden voldaan. Ook hiervan ontvangt u een factuur.

 

Op al onze boekingen zijn de huur-en algemene voorwaarden van toepassing. Door hier te klikken kunnen u deze huur en algemene voorwaarden inzien en/of downloaden.

 

Sluit zelf een annuleringsverzekering af. Eenmaal betaalde huursommen worden door ons, na annulering, niet terugbetaald, tenzij zich bijzondere pandemieën (bijv.  Corona) voordoen. In dit laatste geval overleggen we met u om een andere datum voor uw vakantie te vinden. Lukt dit niet dan betalen wij u de koopsom terug onder inhouding van € 35,00 behandelingskosten. 

 

De Villa is geopend van 2 april tot  1 november.

 

Speciale verzoeken voor bijzondere aangelegenheden, uitsluitend in de periode van 1 November tot 2 april,

dient u via e-mail aan te vragen.